1. Verkkokauppa vaivattomasti ja nopeasti.

Mahdollisuuksia on monta, toiset haluaa itse tehdä verkkokaupan toiset ulkoistaa työ ammattilaisille. Useinmiten itse tehdyissä verkkokaupoissa kuitenkin uupuu monia seikkoja, mitkä tulevat myöhemmin eteen. Esim. kuvat, navigointi, visuaalinen ilme, ostomisen helppous, verkkokaupan optimointi.

 

2. Suunnittele verkkokauppasi me teemme lopun.

Verkkokauppa vaatii selkeän suunnitelman. Mitä myydään? kenelle myydään? miten markkinoidaan? ja mistä lähetään liikkeelle? Moni astuukin moniin kysymyksiin näissä tilanteissa ja rahaa palaa moneen eri suuntaan täysin turhaan. Meidän kautta pääset alkuun verkkokaupan kanssa vaivattomasti.

3. Verkkokaupan aloittaminen

Verkkokauppa ei oikeastaan ole, koskaan valmis se elää tuotteiden vaihtuvuuden, asiakas kokemusten mukaan. Hyvä pohtia asiat valmiiksi mikä on mitäkin?

Hoidamme asiat alkuun ja autamme myös pidemmälle prosessissa. Meiltä saat ohjeet myös kuinka lisätä tuotteita ja muokata ne oikein optimoinnin kannalta.

4. Verkkokauppa palveluita löytyy monia.

Verkokaupan käynnin voi aloittaa tyhjästä. Kannattaa myös pohtia minkälainen palvelu sopii sinun agendaasi. Monia vuokraa verkkokauppa palveluita on netti pullollaan vaikka esim 122€ kuukausi.

Siitä voi sitten laskea mitä tämä tulee maksamaan 122 kertaa 12 ja tullaan pisteeseen missä huomataan, et ei tämä olekkaan halpaa. Pitää huomioida domain maksut, kassa palvelu laskut, palvelin maksut päälle ja jos esim. pyörität tätä halpaa verkkokauppaa 10v verkkokauppasi on maksanut yli 14000€. Tietysti voi miettiä mikä on itselle sopi ratkaisu ja voimme räätälöidä myös maksu suunnitelman verkkokaupalle. Mutta meidän kanssa hinta ei muut.

 

 

Verkkokaupan perustaminen palvelun avulla?

Meidän kautta verkkokauppassa aina tuki jos ongelmia tulee, ei tarvitse itse stressata ja miettiä unettomia öitä, että tänäänkin se oli kiinni menetin x määrän rahaa. Itse lähtökohtaisesti käytän ammattilaisia, kyllähän sitä itsekkin voi hiukset leikata ja säästää 30€, mutta työn laatu saattaa muistuttaa vähän huonompaa sivujakausta. Tästä syystä suosittelen ammattilaisia apuun.

Verkkokauppa